Strict Standards: Declaration of JFalangDatabase::getInstance() should be compatible with JDatabase::getInstance($options = Array) in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falang_database.php on line 10

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 58

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 59
FAQ

top faq


Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/vodaron/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

FAQ

Pot sa beneficiez de oferta VODAMED fara a fi membru al retelei de consumatori Vodaron?

Pentru a putea accesa serviciile platformei Vodamed trebuie sa fiti recomandat de un membru Vodaron sau sa stiti codul de retea al acestuia. Completand formularele Vodamed si acceptand termenii si conditiile contractuale, deveniti simultan abonat al clinicii alese de dumneavostra si membru Vodaron cu drepturi depline.

Care e diferenta intre a fi membru al retelei de consumatori Vodaron, achitand taxa de card si a deveni membru al retelei de consumatori Vodaron prin intermediul platformei VODAMED?

In esenta, niciuna. In cazul in care deveniti membru al retelei de consumatori Vodaron fara a fi interesati de serviciile medicale ci doar pentru a beneficia de reducerile partenerilor nostri din zona de timp liber, comert sau asigurari va recomandam sa deveniti membru, sa achitati taxa de emitere card si sa folositi cardul de reducere la toti cei sunt deja afisati in sectiunea parteneri pe www.vodaron.ro. In cazul in care va doriti sa folositi platforma Vodamed pentru a accesa abonamente medicale la unul dintre partenerii nostri, automat veti deveni si membru al retelei de consumatori Vodaron si veti beneficia de toate avantajele calitatii de membru.

Cum voi fi taxat pentru abonamentul de servicii medicale?

Daca sunteti un abonat persoana fizica, abonamentul de servicii medicale la unul din partenerii nostri accesabil prin intermediul platformei Vodamed se va taxa prin SMS. In fiecare luna veti primi un SMS care va va anunta ca ati fost taxat de catre operatorul Dvs. de telefonie mobila cu echivalentul abonamentului. Puteti oricand opta pe parcursul anului sa renuntati la plata prin SMS trimitand un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in care sa specificati codul Dvs. de retea si faptul ca nu mai doriti sa fiti taxat pe factura aferenta telefoniei mobila. De asemenea, puteti oricand opta pe parcursul anului sa va modificati tipul de abonament sau sa schimbati telefonul de pe care se plateste abonamentul trimitand un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pot sa platesc abonamente medicale pentru parinti sau pentru altcineva de pe telefonul meu prin intermediul SMS-ului?

Da, puteti plati abonamentul oricui, indiferent de telefonul pe care-l folositi. Codul pe care-l veti primi va deveni codul de retea al membrului retelei de consumatori Vodaron si este cel trecut in contractul de membru iar beneficiarul abonamentului de servicii medicale va fi cel trecut de Dvs. in rubricile respective.

Daca atunci cand m-am abonat la servicii medicale foloseam un telefon si intre timp mi-am schimbat numarul de telefon, cum procedez?

Anuntati schimbarea de telefon la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. specificand codul Dvs.de retea, abonamentul pe care-l aveti si furnizorul unde v-ati abonat. Un specialist din cadrul departamentului Relatii cu clientii va va suna ca sa puncteze impreuna cu Dvs. noile coordonate.

Daca recomand un alt membru care achita taxa de emitere de card sau foloseste platforma VODAMED abonandu-se la unul dintre furnizorii de servicii medicale incasez comision si daca da, cat ?

Da, in cazul in care o persoana recomandata de dumneavoastra se aboneaza la serviciile medicale oferite prin intermediul platformei Vodamed, dumneavoastra puteti incasa un comision de pana la 5 euro/abonat. Dati-ne un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si exprimati-va dorinta de a deveni colaborator activ. Desi in baza de date noul membru va aparea ca fiind recomandat de dumneavoastra achitarea comisioanelor nu se face decat in momentul in care avem un acord de-al dvs. In cazul in care persoana recomandata de dumneavoastra a devenit doar membru Vodaron nu puteti sa incasati nici un comision dar cu siguranta pe de-o parte ii veti face un mare avantaj persoanei respective iar pe de alta parte fiecare membru nou conteaza pentru a putea negocia servicii mai bune si conditii mai avantajoase la toti partenerii nostri.


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 5

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 17