Strict Standards: Declaration of JFalangDatabase::getInstance() should be compatible with JDatabase::getInstance($options = Array) in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falang_database.php on line 10

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 58

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 59
Keune
top parteneri

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/vodaron/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Keune

Keune

Keune Haircosmetics reprezinta o afacere de familie dedicata exclusiv produselor profesionale pentru stilisti.

Infiintata in 1922 de catre tanarul olandez Jan Keune- inventatorul solutiei de permanent, marca Keune este sinonima azi cu o companie multinationala specializata in produse capilare profesionale de inalta clasa.

Sediul central, aflat in Olanda se intinde pe o suprafata de peste 20.000 m2 avand anexat centrul de logistica ce ocupa peste 10.000 m2. De asemenea, toate produsele Keune sunt rezultatul cercetarii indelungate in laboratoarele proprii fiind apoi produse in fabrica ultramoderna.

Peste tot in lume, coaforii doresc produse de inalta calitate si mereu in pas cu cele mai noi tendinte.

Pornind de la aceasta premiza, Keune a oferit si continua sa ofere produse de inalta tinuta dedicate exclusiv profesionistilor. Aceasta este misiunea ce a condus Keune Haircosmetics de la o organizatie nationala la una de nivel mondial.

Este stiut faptul ca pe parcursul a celor 87 de ani de activitate, Keune a fost dedicat elegantei, creativitatii si avantgardei in hairstyling.

Acestea sunt principiile ce au condus compania catre succes iar astazi, organizatia cunoaste o dezvoltare durabila si in forta, la nivel global.

Mai mult, in colaborare cu coaforii sunt dezvoltate noi produse si servicii destinate profesionistilor.

Astfel produsele si tratamentele Keune sunt oferite publicului larg exclusiv prin intermediul saloanelor partenere. Toate produsele Keune sunt imaginate si create exclusiv in laboratoarele si liniile de productie proprii din Olanda.

“La Keune suntem dedicati in intregime consolidarii pozitiei noastre de a fi compania sinonima cu “Arta Modelarii Parului”- The Art of Hair Design”.

Keune reprezinta eleganta, creativitate si contemporaneitate.

Produsele Keune sunt disponibile exclusiv in saloanele de coafura, fiind usor recognoscibile datorita design-ului sobru si elegant, intotdeauna reprezentat prin negru si argintiu.

De asemenea Keune se preocupa continuu de crearea de servicii si produse destinate parului dar si stilistilor si clientilor lor.

Iar unul dintre produsele Keune de top il reprezinta serviciul de colorare Tinta Color- un veritabil succes la nivel mondial.

Reducere de 50% toata ziua pentru toti membrii retelei Vodaron.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Telefon: 021 320 49 44 / 031 409 33 22 / 021 335 04 46
  • Adresa: Blvd. Natiunile Unite, nr. 3
  • Website: www.keune.ro

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 5

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 17