Strict Standards: Declaration of JFalangDatabase::getInstance() should be compatible with JDatabase::getInstance($options = Array) in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falang_database.php on line 10

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 58

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 59
Politicile companiei

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/vodaron/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Politicile companiei

Politicile companiei

Consideram ca valorile companiei si respectarea anumitor reguli sunt esentiale pentru buna functionare a acesteia, dar si pentru satisfacerea clinentilor si partenerilor.

Pe scurt

Vodaron si-a propus sa puna la dispozitia membrilor, a partenerilor si a clientilor sai cele mai utile si usoare posibilitati de a accede la servicii medicale, servicii de asigurari de bunuri si viata la cele mai bune preturi, precum si a multor altor servicii si produse, la cele mai optime costuri si cu cea mai intinsa optiune de reduceri.

Viziunea noastra: Impreuna putem face viata fiecaruia dintre noi mai simpla

In prezent tram intr-o lume in continua dezvoltare si schimbare in care modul cum ne cheltuim resursele a devenit una din cele mai constientizate nevoi spre a fi optimizata. Consideram de aceea ca este o oportunitate fantastica pentru fiecare dintre noi de a reusi sa-si optimizeze cheltuielile astfel incat sa poata accede la un nivel de trai mai bun, mai sanatos si cu mai putine griji in ceea ce priveste ziua de maine.

Misiunea noastra: Sa oferim tuturor posibilitatea de a isi eficientiza resursele

Intr-un final consumatorul si cei care ofera servicii sau produse nu sunt pe baricade diferite decat in masura in care si unii si ceilalti se pozitioneaza astfel incat nu reusesc sa inteleaga nevoile celuilalt asa cum se prefigureaza in noile sisteme valorice din societatea de astazi.

Pentru ca noi credem in faptul ca e doar o chestiune de comunicare si de eficientizare am adus la un loc cele mai importante companii din diferite domenii in asa fel incat oricine sa le poata accesa serviciile la un cost mai mult decat decent. Reduceri la restaurante, cluburi, comercianti de bunuri de larg consum, carburanti, saloane de cosmetica, companii de asigurari sau clinici medicale, toate sunt acum la indemana oricarui membru Vodaron.

Cine suntem

Suntem compania care oferim reduceri si eficientizari ale costurilor la cele mai prestigioase companii din fiecare domeniu, la nivel national sau local. Partenerii noastrii nu sunt decat companii care de-a lungul anilor si-au demonstrat profesionalismul si au devenit lideri de piata in domeniile lor, in Romania sau la nivel global. Suntem compania si reteaua de consumatori care creste exponential in fiecare luna pentru ca din ce in ce mai multi oameni realizeaza importanta optimizarii resurselor. Mai mult decat atat, diviziile noastre specializate din domeniul medical sau din cel al asigurarilor ofera clientilor lor servicii specializate si benficii la costuri lipsite de orice concurenta.

Portofoliu

Un portofoliu de parteneri si de servicii integrate care ofera clientilor si membrilor nostri beneficii si costuri reduse cu pana la 70% la anumite servicii.

  • Asigurari. Fac parte integranta din viata noastra indiferent daca ne referim la masina personala sau la asigurarea imobilului ipotecat in favoarea bancii. Avem cele mai bune oferte in ceea ce priveste Casco sau asigurarile de imobile la partenerii nostrii : Allianz Tiriac, Groupama sau Uniqua. Am ales aceste companii de asigurari tocmai pentru ca sunt unele din cele mai bine situate pe piata si mai mult decat atat, unele din cele care de fiecare data isi onoreaza platile catre asiguratii lor. Ceea ce in cazul asigurarilor de tip casco sau de imobile conteaza enorm. De asemenea avem reduceri de pana la 10% la o multime de alte companii de asigurari. Toate detaliile le gasite pe www.vodasig.ro dimpreuna cu calculatorul pentru politele RCA si reducerile pentru toate tipurile de produse.
  • Sanatate. Beneficiile unui abonament medical in care sunt incluse consultatiile la medicul generalist sau la medicii specialisti si o multime de analize la un cost de doar aproximativ 50 RON/luna este greu de egalat mai ales ca operatorii si clinicile despre care vorbim sunt liderii in domeniu pe piata romaneasca de servicii medicale private : ANIMA si MEDLIFE precum si cei mai bine de 160 parteneri ai lor la nivel national. Toate detaliile le gasiti pe www.vodamed.ro
  • Comert si timp liber. Atunci cand iti poti permite sa te duci la aproape orice restaurant sau club cunoscut si poti accede si reduceri de pana la 15-20% in anumite locatii, cand poti sa alimentezi cu GPL mai ieftin decat oricine altcineva si cand poti merge regulat sau ocazional la salonul de cosmetica si doar pentru ca esti membru Vodaron sa obtii o reducere de 10-20% pentru orice serviciu, viata ti se pare mai usoara. Si chiar este.

Politica de marketing

Vanzarea si marketingul nostru sunt usor atipice pentru ca in esenta, desi ne dorim sa oferim cat mai multor oameni posibilitatea de a isi eficientiza modul de cheltuire a resurselor nu dorim nici ca fiecare dintre noi sa-si piarda identitatea si nici sa consideram ca tot timpul o reducere poate compensa niste servicii proaste. Asta e si ideea de la care am plecat atunci cand am ales printre partenerii noastri doar companii de prima mana si branduri de succes. Marketingul nostru se regaseste in motto-ul nostru :”SUNT BANII TAI! DECIDE TU!”. Da, sunt banii nostri, pe care fiecare din noi ii cheltuim in fiecare zi, intr-un mod in care arareori am fost constienti de ceea ce am putea face pentru a obtine mai mult pentru ceea ce oferim.

Dincolo de aparente


Nu e un concept nou si, de-a lungul vremii, multi au fost cei care s-au organizat in felul acesta, unii avand succese rasunatoare. Ca de obicei organizatiile americane sunt si aici departe fata de Europa pentru ca ei sunt mult mai atenti la modul cum isi cheltuiesc banii si care sunt profiturile pe care le au din perspectiva asta. Avantajele unui astfel de sistem e dat de cateva lucruri importante. Pe de o parte, e vorba despre unitatile de reducere pe care le obtinem nemijlocit, ca urmare a faptului ca suntem o multime de clienti iar pe de alta parte de bonusurile pe care le putem obtine ca parte a acestor intelegeri cu fiecare companie in parte si care vor reveni membrilor sub forma unor bonificatii sau unor reduceri suplimentare ca urmare a utilizarii serviciilor furnizorului respectiv de catre membrii nostrii. In esenta, dezavantaje nu exista.

Etica

Reprezentantii nostrii vor incerca sa explice avantajele si conceptul si ii vor lasa pe factorii decidenti sa-si ia propriile hotarari. Avantajele pe care un angajator le are oferind angajatilor abonamente medicale la un cost de doar 10 euro/luna e greu de cuantificat. Mai ales ca dincolo de lipsa stresului si a unor servicii medicale profesioniste avantajele pe care le va capata salariatul folosind cardul Vodaron sunt inerente si ii vor aduce beneficii imediate sub forma reducerilor de la partenerii nostri.


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 5

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 17